Asbestipurkaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Helsinki,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Haemme nyt asiakkaalle ammattitaitoisia asbestipurkutyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan työkohteeseen, joten jos sinulla on taskussasi asbestiluvat ja asenne kunnossa, niin voisit olla sopiva henkilö asiakasyrityksemme tarpeeseen. Työt alkavat heti!

Valituilta henkilöiltä edellytämme aiempaa kokemusta esimerkiksi rakennustyömaalta työskentelystä, purkutöistä tai suoraan asbestipurkamisesta sekä tarvittavat asbestiluvat ja terveystarkastus voimassa. 

Muut ammattikortit ja kokemus muista soveltuvista töistä lasketaan eduksi.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde ja hyvät tekijät asiakkaamme työllistää suoraan omille kirjoilleen sovitun määräajan jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.