Asbestipurkaja

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakkaalle ammattitaitoisia asbestipurkutyöntekijöitä Helsingissä sijaitsevaan työkohteeseen, joten jos sinulla on taskussasi asbestiluvat ja asenne kunnossa, niin voisit olla sopiva henkilö asiakasyrityksemme tarpeeseen. Työt alkavat heti!

Valituilta henkilöiltä edellytämme aiempaa kokemusta esimerkiksi rakennustyömaalta työskentelystä, purkutöistä tai suoraan asbestipurkamisesta sekä tarvittavat asbestiluvat ja terveystarkastus voimassa. 

Muut ammattikortit ja kokemus muista soveltuvista töistä lasketaan eduksi.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde ja hyvät tekijät asiakkaamme työllistää suoraan omille kirjoilleen sovitun määräajan jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 4kpl
Tehtävänimike: Asbestipurkaja (Rakennus ja maanrakennus)
Toimiala: Rakennus ja maanrakennus
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Heti / sopimuksen mukaan
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Helsinki,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 40h/vk
Työn sijaintikunta: Helsinki

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.