Automaatioasentaja (Oulu)

Pohjois-Pohjanmaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaamme kanssa yhteistyössä automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Oulun seudulle. Automaatioasentajana vastaat automaatiojärjestelmien korjauksista sekä huolloista asiakaskohteissa. Vastaat korjauksista ja vianetsinnöistä niin tuntitöissä, kuin projektiluontoisissa töissä. Tässä tehtävässä työllistyt vakituiseen työtehtävään aluksi vuokrasuhteen kautta ja muutaman kuukauden jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille.

Toivomme sinulta vankkaa osaamista talotekniikan eri prosesseista. Vikojen paikallistaminen ja korjaavien toimenpiteiden tekeminen on sinulle tuttua. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen työote.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähköasennuksista. Instrumenttikaapeloinnit ja sähköstyötöt, tietoliikenneverkot ja hyllyreittien asennukset sekä laitetestaukset ja putkitukset kuuluvat arkipäiviisi. Yksin ei kuitenkaan tarvitse onnistua, sillä esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Työtä tehdään asiakaskohteissa. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme sinulta

  • vähintään kahden vuoden kokemusta automaatioasentajan tehtävistä
  • sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
  • LVIAS-järjestelmien (esim. Fidelix) kokonaisvaltaisen prosessien osaamista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
  • kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi otsikolla Automaatioasentaja (Oulu). Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

LVIS

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Oulu,

Tuntimäärä:

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

LVIS

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Oulu,

Tuntimäärä: