IV-asentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Pääkapunkiseudulla toimiva asiakasyrityksemme etsii IV-asentajaa.

Asiakkaamme työkohteet ovat pääasiassa pääkaupunkiseudulla sijaitsevia linjasaneeraus- ja toimitilakohteita. Tätä tehtävää varten toivomme hakijoilta vähintään vuoden kokemusta ilmastointiasennustöistä tai edellytyksiä toimia itsenäisesti lyhyen perehdytyksen jälkeen. Oman auton käyttömahdollisuus ja aiempi kokemus saneeraus-/toimitilakohteista katsotaan kuitenkin hakijan eduksi. 

Tehtävään valitulla henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua suoraan asiakasyritykseemme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Joni Still

050 338 7738

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.