Kattomaalari / huoltaja

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme kattomaalareita/-huoltajia. Kohteet sijoittuvat pääkaupunkiseudulle. Kohteet vaihtelevat isommista kohteista aina pientaloihin.

Aikaisempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta älä pelkää hakea paikkaa, vaikka kokemusta ei vielä olisi kertynyt. Työnkuvaasi kuuluu mm. peltikattojen maalaus sekä tiilikattojen peseminen ja pinnoittaminen. Tarkempi työnkuvasi tulee määräytymään oman osaamisesi/kiinnostuksesi mukaan. Tulet olemaan paljon tekemisissä asiakkaiden kanssa, joten asiakaslähtöinen toimintatapa olisi suotavaa. 

Edellytämme B-ajokorttia, sillä työkohteisiin tulet liikkumaan asiakasyrityksen pakettiautolla. Säännöllinen työaika sijoittuu kello 8-16 välille, mutta arvostamme kuitenkin joustavuutta. 

Hakijalta edellytämme:

  • Motivoitunutta asennetta
  • B-ajokorttia
  • Asiakaspalvelutaitoja
  • Itsenäistä otetta työhön

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

3

kpl

Tehtävänimike:

Katto- ja ulkopintaeristäjä (Rakennus ja maanrakennus)

Toimiala:

Rakennus

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo, Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

3

kpl

Tehtävänimike:

Katto- ja ulkopintaeristäjä (Rakennus ja maanrakennus)

Toimiala:

Rakennus

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo, Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vko