Kunnossapitoasentaja

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Turvallinen ja luotettava väylä rakennusalan uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Työpaikkakuvaus

Etsimme hyvämaineiselle ja tunnetulle asiakasyrityksellemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA pääkaupunkiseudulle. Teollisuuspuolen laitokset ja voimalat voivat sijaita ympäri Suomea. 

Työnkuvaasi kuuluu erinäiset kunnossapitoasentajan tehtävät vaihtelevissa teollisuuskohteissa. Aiempi kokemus kunnossapitoasentajan töistä teollisuus tai voimalaitos puolelta katsotaan eduksi. 

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta mm. pumppujen kunnossapidosta sekä asennustöistä vuosihuoltojen ja käyttökauden aikana. Kuljettimien sekä murskien asennus- ja kunnossapidon kokemus katsotaan myös eduksi. Hitsaus osaaminen tulee olla edes välttävällä tasolla. Lisäksi kokemus seisakki töistä luetaan eduksi. 

Toivomme hakijalta:

  • Koulutus alalle tai aiempaa kokemusta kunnossapitoasentajan töistä
  • Ongelmanratkaisukykyä paineen alla
  • Tiimityöskentelytaitoja sekä ammattimaista asennetta
  • Monipuolista hitsaus osaamista
  • Asiakaspalvelu- ja suomen kielen taitoja

Hakijalle tarjoamme:

  • Työterveyshuollon Mestareiden kautta
  • Kattavan vaatetuksen, koskien eri työtehtäviä 
  • Mahdollisuuden vakinaistua asiakasyritykseen määräaikaisuuden jälkeen tai suoraan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

 

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Hydrauliikka- ja penumatiikka-asentaja (Teollisuus)

Toimiala:

Teollisuus

Työsuhteen tyyppi:

Määräaikainen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Uusimaa,

Tuntimäärä:

40h/vk

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!