LVI-asentaja / kärkimies

Työpaikkakuvaus

Uudiskohteisiin keskittyvä asiakasyrityksemme etsii nyt kauttamme ammattitaitoista LVI-asentajaa / kärkimiestä uudiskerrostalokohteisiin. Kohteet sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. Tässä tehtävässä sinulla on vetovastuu kohteiden läpiviennistä yhdessä projektipäällikön kanssa.  

Edellytämme hakijoilta vahvaa kokemusta LVI-asentajan töistä (n. 5 vuotta tai enemmän) sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn. Työhön kuuluu myös yrityksen huoltopakettiauton ajaminen. Toivomme aiempaa kokemusta kärkimies -roolista tai uskallusta sekä ammattitaitoa ottaa vastuuta kyseisestä kokonaisuudesta. Kokemus kerrostalojen uudisrakentamisesta ja niiden läpiviennistä katsotaan ehdottomasti eduksi.

Työtehtävä on vakituinen ja kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto eli tulet rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseemme.

Palkkaus: Urakkapalkkaus / sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.
 
Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa,

Joni Flod
+358503798507
prorekrytointi@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Share on facebook
Jaa Facebookissa
Share on linkedin
Jaa Linkedinissa
Share on twitter
Jaa Twitterissa
Share on email
Jaa sähköpostilla

Lisää työpaikkoja

Lisätiedot

Haettavat työntekijät: 2kpl
Tehtävänimike: LVI-asentaja (LVIS)
Toimiala: LVIS
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Työn alkamisajankohta: Heti / sopimuksen mukaan
Maakunta: Uusimaa
Työn sijaintikaupunki: Espoo,
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Tuntimäärä: 40h/vk
Työn sijaintikunta: Espoo

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.