Muurari

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista muuraria pääkaupunkiseudulle. 

Tässä tehtävässä pääasiallinen työtehtäväsi on väliseinien muuraustyöt. Työkohteet ovat monipuolisia ja vaihtelevat uudispuolen kohteista aina saneerauspuolelle sekä liiketilojen pariin. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet täsmällinen, oma-aloitteinen sekä luotettava työntekijä. 

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta vastavaasta tehtävästä sekä sen mukana tuomaa tarkuutta ja tehokasta työskentelyotetta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi, sillä se helpottaa työmaille kulkemista.

Hakijoilta edellytämme:

– aiempaa kokemusta muuraustöistä 

– oma-aloitteisuutta sekä vastuullista ja täsmällistä työskentelyotetta

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– sujuvaa suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.