Paloturva-asentaja

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt PALOTURVA-ASENTAJAA asiakasyritykseemme. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. 

Tässä työtehtävässä toimit itsenäisesti paloturvallisuuteen liittyvissä asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi paloturvajärjestelmien asennukset ja ohjelmoinnit, sekä huolto- ja viankorjaustyöt vaihtuvissa asiakaskohteissa sekä työmailla pääkaupunkiseudun alueella. Valitulla henkilöllä voi olla jo aiempaa kokemusta paloturva-alalta tai olet sähköasennuskokemusta kerryttänyt ammattilainen etsimässä uusia haasteita ja kiinnostunut paloturva-alasta. Etsimämme henkilö on tarkka ja omaa hyvän ongelmanratkaisukyvyn sekä reippaan asiakaspalveluasenteen. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, aidosti hyvässä ja ammattitaitoisessa tiimissä. Yrityksessä panostetaan osaamisen kehittämisen lisäksi vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin mm. erilaisin liikunta- ja lounaseduin sekä tarjoamalla yksityisen työterveyshuollon palvelut.

Hakijalta edellytämme:

  • Soveltuvaa työkokemusta paloturvallisuus- tai sähköalalta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tarkkaa työotetta
  • Reipasta asiakaspalveluasennetta
  • Nuhteetonta taustaa ja B-ajokorttia

Näistä ominaisuuksista on ehdottomasti etua:

  • Paloilmoittimien ja savunpoiston laitetuntemus
  • CADS/Autocad osaaminen
  • Halu kehittää osaamistaan
  • Myynnillinen ote

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuaikana.
 
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Uusimaa,

Tuntimäärä:

40h / vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Uusimaa,

Tuntimäärä:

40h / vk