Paloturva-asentaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Haemme nyt PALOTURVA-ASENTAJAA asiakasyritykseemme. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen. 

Tässä työtehtävässä toimit itsenäisesti paloturvallisuuteen liittyvissä asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi paloturvajärjestelmien asennukset ja ohjelmoinnit, sekä huolto- ja viankorjaustyöt vaihtuvissa asiakaskohteissa sekä työmailla pääkaupunkiseudun alueella. Valitulla henkilöllä voi olla jo aiempaa kokemusta paloturva-alalta tai olet sähköasennuskokemusta kerryttänyt ammattilainen etsimässä uusia haasteita ja kiiinnostunut paloturva-alasta. Etsimämme henkilö on tarkka ja omaa hyvän ongelmanratkaisukyvyn sekä reippaan asiakaspalveluasenteen. 

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, aidosti hyvässä ja ammattitaitoisessa tiimissä. Yrityksessä panostetaan osaamisen kehittämisen lisäksi vahvasti työntekijöiden hyvinvointiin mm. erilaisin liikunta- ja lounaseduin sekä tarjoamalla yksityisen työterveyshuollon palvelut.

Odotamme,

– Soveltuvaa työkokemusta paloturvallisuus- tai sähköalalta

– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tarkkaa työotetta

– Reipasta asiakaspalveluasennetta

– Nuhteetonta taustaa ja B-ajokorttia

Näistä ominaisuuksista on ehdottomasti etua:

– Paloilmoittimien ja savunpoiston laitetuntemus

– CADS/Autocad osaaminen

– Halu kehittää osaamistaan 

– Myynnillinen ote

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuaikana.
 
Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa,

Juuso Erkkilä
Henkilöstökonsultti
050 401 8723
juuso.erkkila@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.