Rakennussiivooja/vahinkosaneeraaja

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Uusimaa,

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen

Työn alkamisajankohta

Heti / sopimuksen mukaan

Haemme nyt asiakasyrityksemme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin täsmällisiä rakennussiivoojia/vahinkosaneeraajia.

Työmaat ovat vahinkosaneerauskohteita, joissa rakennussiivoojan tärkeänä tehtävänä on huolehtia erilaisten palo- ja vahinkosaneerauskohteiden puhdistustöistä, irtaimiston/pienkalusteiden käsittelystä sekä erikoispuhdistuksista. Pääset myös halutessasi osallistumaan purkutöihin. Tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava vahinkosaneeraustiimi.

Työtä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti tai keikkaluontoisesti omasta tilanteestasi ja toiveestasi riippuen. Et välttämättä tarvitse vuosien työkokemusta vahinkosaneerauksen parista, vaan tärkeintä on reipas asenne, hyvä fyysinen kunto ja halu oppia uutta korjausrakentamisen parista. Kaikki soveltuva kokemus siivousalalta tai rakennustyömaalta katsotaan kuitenkin hakijan eduksi. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan sinulle sopivana ajankohtana.

Toivomme hakijoilta:

  • Reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan
  • Motivaatiota oppia ja kehittyä rakennusalalla
  • Aiempaa työkokemusta rakennus-/siivousalalta sekä kokemusta vahvojen kemikaalien käsittelystä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä sekä sorminäppäryyttä

Tarjoamme:

  • Reilun palkan tehdystä työstä työehtosopimuksen mukaisesti
  • Asianmukaiset työvarusteet
  • Mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi rakennusalalla
  • Mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyrityksiimme vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.