Sähköasentaja / kärkimies

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kärkimiestasoista sähköasentajaa vakituiseen työkohteeseen pääkaupunkiseudun sähköurakointiin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi.  

Edellytämme hakijoilta vähintään n. viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä. Toivomme aiempaa kokemusta kärkimiehen tehtävistä tai vahvaa kokemuspohjaa sekä motivaatiota tarttua uusiin haasteisiin ja ottaa vastuuta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoiset ja monipuoliset työkohteet, hyvän työporukan ja osaamiseen perustavan kilpailukykyisen palkkauksen. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai soita meille, niin kerromme lisää. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Henkilöstömestarit – tiimi.

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

Sähkö

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Helsinki,

Tuntimäärä:

40h/vk