Sähköasentaja / kärkimies

Työpaikkakuvaus

Sijainti

Helsinki,

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen

Työn alkamisajankohta

Heti / Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt pääkaupunkiseudun alueella toimivalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kärkimiestasoista sähköasentajaa vakituiseen työkohteeseen pääkaupunkiseudun sähköurakointiin. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat heti tai voit neuvotella töiden aloituksen myös omaan tilanteeseesi sopivaksi.  

Edellytämme hakijoilta vähintään n. viiden vuoden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä. Toivomme aiempaa kokemusta kärkimiehen tehtävistä tai vahvaa kokemuspohjaa sekä motivaatiota tarttua uusiin haasteisiin ja ottaa vastuuta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoiset ja monipuoliset työkohteet, hyvän työporukan ja osaamiseen perustavan kilpailukykyisen palkkauksen. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai soita meille, niin kerromme lisää. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 
Tarvittaessa lisätietoja tehtävistä antaa,

Juuso Erkkilä
Henkilöstökonsultti
050 401 8723
juuso.erkkila@henkilostomestarit.fi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Jaa työpaikkailmoitus

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissa
Jaa Twitterissa
Jaa sähköpostilla

Samankaltaiset työpaikat

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.