Sähköasentaja teollisuuspuolelle (Varkaus)

Pohjois-Savo

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme etsii kokenutta sähköasentajaa vahvistamaan tiimiään teollisuuspuolelle! Työt alkavat sopimuksen mukaan ja ne tehdään Varkauden ja sen lähiseutujen alueella.

Työtehtävät keskittyvät teollisuuden sähköasennuksiin eri aloilla ja työskentely-ympäristöt ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Tule työskentelemään muun muassa voimalaitosten, mekaaniseen puunjalostuksen ja kiinteistöjen muuntamojen parissa. Erityisesti arvostamme verkostopuolen kokemusta ja osaamista, esimerkiksi kiskosilloista.

Vaatimukset:

  • Vankka kokemus teollisuuden sähköasennuksista ja automaatioasennuksista.
  • Kokemusta verkostopuolelta ja kiskosilloista.
  • Kyky toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että tiimissä.
  • Valmius työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa ja haastavissa työympäristöissä.

Etsimme henkilöä, jolla on intohimo alaa kohtaan ja halua kehittyä. Toivomme, että sinulta löytyy energiaa ja motivaatiota uutta työtä kohtaan! Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja ydinosaamisen alueilta katsotaan eduksi.

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hae hommiin mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Teollisuusähköasentaja. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 

 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on talotekniikan ja rakennuttamisen toimialoilla toimiva vakavarainen ja luotettava henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennus- ja talotekniikka-alan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

LVIS

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Pohjois-Savo, Kuopio, Varkaus,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Henkilöstömestarit – tiimi.

Haettavat työntekijät:

1

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

LVIS

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Pohjois-Savo, Kuopio, Varkaus,

Tuntimäärä:

40h / vko