Sähköasentajia valaisinasennuksiin – Greenled Oy

Uusimaa

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Greenledille motivoituneita ja ammattitaitoisia sähköasentajia valaisinasennuksiin pääkaupunkiseudulle. Tavoitteena on, että työllistyt asiakkaan kirjoille puolen vuoden jälkeen. Työ on liikkuvaa eri kohteissa ja päivän aikana saatat siirtyä kohteesta toiseen. Greenled on Suomen johtava LED-valaistusratkaisujen toimittaja yrityksille ja julkiselle sektorille. Valikoimaan kuuluu laajalti erilaisia LED-valaistusratkaisuja jotka auttavat tehostamaan liiketoimintaa.

Työssäsi pääset tekemisiin monipuolisten valaisinasennusten kanssa mielenkiintoisissa työskentely-ympäristöissä. Työalueena toimii PK-seutu/Uusimaa. Työssä on mahdollisuus reissutöihin, mutta näistä sovitaan erikseen. Reissutöiden yhteydesä asiakkaamme tarjoaa majoituksen ja matkakulut kohdepaikkakunnalle reissutöihin lähteville. Valaisinasennuksia tehdään niin teollisuus- kuin toimitilakohteissa. 

Edellytämme hakijoilta jonkin verran soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä sekä sähköasentajan tutkintoa. Työntekijän tulee suoriutua ainakin perustason sähkötöistä itsenäisesti. Työ tapahtuu teollisuuspuolella, joten aiempi työkokemus teollisuussähköstä katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme kouluttaa kuitenkin työntekijät ja kaikkea ei vielä tarvtse osata valmiiksi. Taskussa olevien ammattikorttien tulisi olla voimassa.

Edellytämme:

  • Muutaman vuoden kokemusta sähköasentajan töistä
  • Sähköalan koulutusta
  • Kykeneväisyyttä itsenäiseen työskentelyyn
  • Mahdollisuutta tehdä satunnaisia ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja.

Eduksi katsomme:

  • Kokemusta teollisuussähkön kanssa työskentelystä
  • Matkustusvalmiutta reissutyöhön

Tarjoamme reippaan asenteen ja ammattitaidon omaaville henkilöille mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan laajasti. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.
 

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

LVIS

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo, Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Sähköasentaja (LVIS)

Toimiala:

LVIS

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

Espoo, Helsinki, Vantaa,

Tuntimäärä:

40h / vko