Tuotannon työnjohtaja / kymppihenkilö

Sovitaan tekijän kanssa

Yli 12 kuukautta

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkäälle tuotannon työnjohtajaa / kymppihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tulet työskentelemään tehtaan tuotannon sekä työvuorokierron mukaisesti, eli töitä tehdään myös ilta- ja yöaikaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja se alkaa heti, kun oikea henkilö löytyy!

Vastuualueellesi kuuluu tiimin esihenkilönä toimiminen, korkean tuotelaadun varmistaminen, tehokkuus ja alhainen hävikkitaso. Toimintaympäristösi on nykyaikainen ja automatisoitu tuotantolaitos. Olet vastuussa myös tiimisi tavoitteiden saavuttamisessa sekä työntekijöiden hyvinvoinnin varmistamisessa, joten yhteistyö muiden työnjohtajien kanssa on keskeisessä osassa rooliasi. Osa työtäsi kuluu myös käytännön työhön osallistumiseen ja toiminnan kehittämiseen.

 

Olet sopiva henkilö tähän tehtävään, mikäli koet tärkeäksi tuote- ja työturvallisuuden varmistamisen, olet valmis näyttämään esimerkkiä ja kannustat tiimiäsi saavuttamaan huippusuorituksia!

Toivomme sinulta kokemusta tuotannon työnjohdon tehtävistä ja halua kasvaa urallasi. Sinun ei tarvitse olla erityisen kokenut ja voitkin olla kokemukseltasi enemmänkin kymppihenkilö, mikäli sinulla on selkeä halu päästä etenemään työnjohdon tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostiin prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Tuotannon työnjohtaja / kymppihenkilö. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jatkuvasti.

Käy myös katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista https://youtu.be/7OEcTxcQSTI

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Tuotannon työnjohtaja (Elintarviketeollisuus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

,

Tuntimäärä:

40h / vko

Turvallinen ja luotettava väylä eri aloille, uusiin haasteisiin

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille.

Mestareiden toimintaa ohjaavat aina yhteiset arvot ja pelisäännöt. Meille ja työntekijöillemme tärkeitä arvoja ovat nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Odotamme työntekijöiltämme myös aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Työnantajana olemme arvostettu muun muassa siksi, että välitämme aidosti työntekijöistämme.

Miksi valita Mestarit työnantajaksi?

Mestareiden tiimi. Alan pitkän linjan asiantuntijuutta henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluissa.

Haettavat työntekijät:

2

kpl

Tehtävänimike:

Tuotannon työnjohtaja (Elintarviketeollisuus)

Toimiala:

Toimihenkilöt / Rekrytointitoimeksiannot

Työsuhteen tyyppi:

Vakituinen

Työaika:

Kokoaikainen

Työn alkamisajankohta:

Työn sijaintikaupunki:

,

Tuntimäärä:

40h / vko