Keitä ne on ne Mestarit? Hallinto

Keitä ne on ne Mestarit? Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n hallinto.
Arkea toimistollamme ohjaa työntekijälähtöisyys. Mielestämme työntekijä on yrityksen suurin voimavara. Henkilöstöstä huolta pitämällä sekä motivoimalla saadaan tuloksia aikaan. ”Pyrimme kiertämään paljon työmailla ja tuntemaan henkilökohtaisesti jokaisen meidän työntekijän”. Tässä postaussarjassa esittelemme Mestareiden toimiston porukan, tuloksen tekijät. Kolmannessa osassa esittelyyn pääsevät hallinnon tyypit.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n missiona on olla rakennusalan luotettavin ja laadukkain toimija. Tähän pääsemme kohtelemalla työntekijöitä yhdenvertaisina sekä toimimalla asiakkaan suuntaan ripeästi ja avoimesti. Me henkilöstömestareilla välitämme, paitsi vuokratyövoimaa mitä erilaisimpiin rakennusalan toimeksiantoihin, myös kaikista työntekijöistämme. Olemme rehti, suoraselkäinen ja luotettava toimija. Hoidamme asiat nopeasti, laadukkaasti ja läpinäkyvästi.

Arkea toimistollamme ohjaa työntekijälähtöisyys. Mielestämme työntekijä on yrityksen suurin voimavara. Henkilöstöstä huolta pitämällä sekä motivoimalla saadaan tuloksia aikaan. ”Pyrimme kiertämään paljon työmailla ja tuntemaan henkilökohtaisesti jokaisen meidän työntekijän”.

Tässä postaussarjassa esittelemme Mestareiden toimiston porukan, tuloksen tekijät.

Erika Juntunen, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Ota yhteyttä Mestareiden toimihenkilöihin.

Erika Juntunen, taloushallinto

Erika Juntunen on kotoisin Lapista ja kotiutunut pääkaupunkiseudulle muutama vuosi sitten. Hänellä on kymmenen vuoden työhistoria henkilöstönvuokrauksen parissa. Näihin tehtäviin hän päätyi suoraan liiketalouden tradenomi -opintojensa koulunpenkiltä. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä Erika on työskennellyt syyskuusta 2018 asti ja hänen työkuvaansa kuuluu pääsääntöisesti taloushallinnon pyörittäminen sekä tietosuoja-asiat. Erika tuo toimiston jengiin kaivattua naisenergiaa. Jos Erika olisi rakennustarvike, hän olisi prikka, eli aluslaatta, jota käytetään ruuvin tai mutterin alla. Prikka on tärkeä, koska muuten ruuvi ei ole tarpeeksi tukevasti paikallaan.

Sanna Nykänen, toimistoassistentti

Helmikuusta 2019 saakka Mestareiden leivissä ollut Sanna tuo toimistolle paitsi vankkaa taloushallinnon osaamista, myös iloista asennetta. Sanna on opiskellut liiketaloutta ja työskennellyt aiemmin kustannusyhtiössä. Mestareille hän haki, koska työnhakuilmoitus oli hauska, innostava sekä nuorekkaasti poikkeava, joten hän ajatteli sen olevan juuri hänelle sopiva paikka. Sanna harrastaa musiikkia sekä huonekalujen entisöintiä. Jos hän olisi rakennustarvike, hän olisi klassikko eli jesari, oikeammin ilmastointiteippi, koska sillä voi korjata kaiken.

Alexandra Nybonn, taloushallinto

Jos Alexandra Nybonn olisi jokin rakennustarvike, hän olisi nippuside, koska pitää asiat kasassa. Koulutukseltaan Alexandra on merkonomi ja hänen työtaustansa on vahvasti taloushallinnon sekä kirjanpidon parissa. Mestariksi nainen päätyi sattumalta ystävän suosituksesta, kun haettiin lisävahvistuksia Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n talouspuolelle. Vapaa-ajallaan kuntosalilla sekä perheen kanssa aikaa viettävä Alexandra kertoo, että on sulautunut huumorintajuiseen Mestareiden porukkaan hyvin. ”En voisi toivoa parempaa työpaikkaa” hän kiittelee.

Kaikki profiilit ja yhteystiedot löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita