Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy täytti lokakuussa 5 vuotta

Henkilöstömestarit - Rakennusalan henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelu.

Lokakuussa 2021 Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy: lle tuli tärkeä merkkipaalu: firma on ollut toiminnassa puoli vuosikymmentä.

Näihin vuosiin on mahtunut huimaa liiketoiminnan kasvua, muutto uusiin toimitiloihin ja uusien toimitilojen laajennus. Kahden miehen kalareissusta liikkeelle lähtenyt yritys työllistää tällä hetkellä toimiston puolella 12 henkilöä. Vuokratyöntekijöitä kentällä on puolestaan noin 180 ja suorarekrytointeja tehtiin viime vuonna noin 120.

“Haastavasta taloustilanteesta huolimatta teimme vuonna 2020 noin 120 suorarekrytointia. Sitä voidaan pitää hyvänä saavutuksena”, linjaa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Timo Kallio.

Tulevaisuudessa Mestarit hakee kasvua

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Henkilöstönvuokrauksen lisäksi Mestarit on erikoistunut suora- ja joustorekrytointeihin. 

“Mestareiden vahvuus on laaja toimialatuntemus, työntekijälähtöisyys sekä asiakkaan tarpeiden tunnistaminen. Alan pitkän linjan asiatuntijana osaamme yhdistää oikeat työntekijät työnantajien kanssa- aina apulaisesta päälliköihin saakka”, Kallio kertoo.

Tulevaisuudessa Mestareiden kasvustrategiassa korostuu entisestään pro-rekrytointipalveluiden osuus ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelukokemus. Kallio avaa tulevaisuudennäkymiä sanoen:

“Vuokrausliiketoiminta tuo suurimman liikevaihdon, mutta rekrytoinnin kehityssuunta on ehdottomasti suorarekrytointipuolella ja pyrimme panostamaan siihen vieläkin enemmän. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaille ratkaisuja erilaisiin rekrytointitarpeisiin”.

Hän painottaa myös, että Mestareille tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja ovat nopeus ja laadukkuus. Näin on ollut alusta asti ja tämä kantaa myös tulevaisuudessa.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita