Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n Pro-rekrytointipalvelu on nopea ja laadukas väylä ammattilaisten luo

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n jousto- ja suorarekrytointi on nopea väylä rakennusalan ammattilaisten luo.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Mestareita toimistolla työllistävät niin vuokratoimeksiannot kuin suora- ja joustorekrytoinnit sekä hiljaiset haut.

”Mestarit on perustettu vuonna 2016 ja alusta lähtien henkilöstövuokraustoiminnan ohella olemme tehneet myös suora- ja joustorekrytointeja sekä headhuntia. Toki asiakaskunta on laajentunut ja tämä liiketoiminnan osa-alue on tälläkin hetkellä kovassa kasvussa”, taustottaa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntijohtaja Joni Flod.

”Mestareille tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja ovat nopeus ja laadukkuus. Käytännössä se näkyy tarjoomassamme muun muassa siten, että voimme tarjota asiakkaille ketterästi ja joustavasti sekä vuokratyövoimaa että toimihenkilöitä suoraan asiakkaan palvelukseen. Vuonna 2020 teimme haastavasta taloustilanteesta huolimatta yli 120 suorarekrytointia.”, Flod jatkaa.

Pro-rekrytoinnin kautta on työllistynyt vuosien varrella muun muassa

  • LVI-suunnittelijoita
  • laskenta- ja projektipäälliköitä
  • työnjohtajia
  • rakennusarkkitehteja
  • automaatioinsinöörejä

 

Alan pitkän linjan asiatuntijana Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy osaa yhdistää juuri oikeat työntekijät työnantajien kanssa- aina apulaisesta päälliköihin saakka.

”Pro-rekrytoinnissa tarjoamme asiakkaan käyttöön rekrytointikanavamme ja verkostomme. Kun asiakas etsii pitkäaikaista työntekijää, pro-rekrytointi on hyvä keino löytää osaaja. Autamme hakuprosessissa ja työntekijän valinnassa, mutta lopullinen päätösvalta on tietenkin asiakkaalla”, kertoo Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä vuodesta 2018 asti työskennellyt rekrytointikonsultti J-P Huttunen, joka tekee myös paljon Pro-rekrytointeja eri asiakkaille.

Pro-rekrytointi on palvelu, joka kattaa joustorekrytoinnin, suorarekrytoinnin ja suorahaun

  • Joustorekrytointi on nimensä mukaisesti joustava vaihtoehto suorarekrytoinnille. Aloitamme vuokraamalla työntekijän ja tämä siirtyy noin 4-6 kuukauden kuluttua asiakkaan omaksi työntekijäksi.
  • Suorarekrytoinnin kautta rekrytoimme työntekijän suoraan asiakkaalle omia verkostojamme käyttäen.
  • Suorahaussa etsitään Mestareiden verkostoja hyödyntäen toimeksiannosta hiljaisesti työntekijä.

 

Lue lisää: www.henkilostomestarit.fi/yrityksille/pro-rekrytointi-tilaajalle/

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita