Mestarit tulee Tampereelle – rytinällä!

Sähköalan työpaikat, Tampere. Henkilöstövuokraus ja suorarekrytointi.

Mestarit tarjoaa rakennusalan parhaat työpaikat ja osaajat nyt myös Tampereella!

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille Helsingissä ja lähiseudulla, viimeisimpänä Tampereen alueella. Mestarit etsivätkin nyt sähköalan osaajia Tampereella.

Aikomuksena on ottaa haltuun alueen henkilöstöpalvelut tarjoamalla tehokkaita ja laadukkaita henkilöstöratkaisuja monen vuoden kokemuksella. Vuokratoimeksiantojen lisäksi Mestarit on erikoistunut suora- ja joustorekrytointeihin.

Mestareilla on edellytykset tarjota ammattitaitoista työvoimaa niin satunnaisiin kuin säännöllisiinkin tarpeisiin, ketterästi ja joustavasti. Alan pitkän linjan asiantuntijana Mestarit osaa yhdistää juuri oikeat työntekijät oikeiden työnantajien kanssa.

Toimintaa Mestareilla ohjaavat vahvat arvot: nopeus, laadukkuus ja asiakaslähtöisyys. Asiakkaiden lisäksi myös työntekijöistä pidetään huolta, sillä Mestareilla työntekijöitä pidetään yrityksen suurimpana voimavarana.

Asiakasyrityksille pystytään tarjoamaan toistuvasti laadukkaita henkilöstöpalveluita, sillä Mestareilla panostetaan laajasti myös henkilöstön koulutukseen. Tällä hetkellä toimiston puolella työskentelee yli 10 henkilöä ja vuokratyöntekijöitä on jo lähes parisataa.

Löydä asiantuntevat rakennusalan työntekijät Tampereelta

Mestarit Henkilöstöpalvelu Oy on kaukana tyypillisestä henkilöstövuokrausyrityksestä, sillä meillä palvelu viedään seuraavalle tasolle. Etsimme sopivat rakennusalan ammattilaiset nopeasti ja hoidamme työntekijöihin liittyvät hallinnolliset asiat ammattitaidolla. Tarjoamme osaavaa työvoimaa juuri silloin kun sitä tarvitaan, asiakaslähtöisellä ja välittävällä otteella.

Tule rakennusalan töihin Tampereelle

Asiakkaamme tarvitsevat säännöllisesti työntekijöitä rakennusalan asiantuntija- ja asennustehtäviin Tampereella. Työnantajana olemme arvostettu, koska tarjoamme alan parhaat työpaikat, välitämme aidosti työntekijöistämme ja meillä pääsee kehittämään ammattiosaamista. Olemme myös tulevaisuuden kannalta turvallinen työnantaja, sillä mahdollistamme pitkät työkohteet hyville työntekijöille.

Etsitkö rakennusalan osaajaa tai työpaikkaa Tampereella? Katso avoimet työpaikat tästä tai ota meihin yhteyttä!

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita