Mestarit on työllistänyt suorarekrytoinnin kautta jo +150 rakennusalan toimihenkilöä vuonna 2022

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy työllistää rakennusalan suorarekrytointipalvelun kautta.

Mestareiden suorarekrytoinnin kautta on työllistynyt kuluvana vuonna jo yli 150 toimihenkilöä rakennusalan yritysten palvelukseen

Yksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n liiketoiminnan kulmakivistä on alusta saakka ollut henkilöstövuokrauksen ohella suorarekrytointitoimeksiannot. Mestarit suorarekrytointi on yritykselle helppo ja vaivaton keino ulkoistaa rekrytointiprosessi ammattilaisille. Mestareiden verkostojen ja kanavien kautta tavoitetaan rakennusalan ammattilaiset aina apulaisesta työpäälliköihin.

“Suorarekrytoinnilla tarkoitetaan Mestareilla palvelua, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille julkisen tai tarkkaan kohdistetun työnhaun kautta”, kertoo Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Timo Kallio.

Mestareiden suorarekrytointi -helppoutta ja ketteryyttä rakennusalalla

“Asiakkaalle suorarekrytointi on palvelu, joka tuo kustannussäästöjä. Ei tarvitse käyttää resursseja rekrytointiprosessiin tai sen markkinointiin. Meillä on yli vuosikymmenen kokemus rakennusalan suorarekrytoinneista ja hyödynnämme eri kanavia sekä laajoja verkostojamme”, sanoo Kallio.

Mestareilla on tärkeää, että suorarekrytoinnit hoidetaan nopeasti laadusta tinkimättä.

“Rakennusala on toki kausiluontoista ja syklistä, mutta olemme tehneet jo tänä vuonna yli 150 suorarekrytointia. Meillä on useita asiakkaita, jotka palaavat uudestaan ja uudestaan rekrytointitarpeen ollessa ajankohtainen. Tällä suorarekrytointeja tehdään toimihenkilötasolla pääosin Uudenmaan alueella, mutta myös paljon Tampereella ja Turussa”, Kallio taustoittaa.

Mestareiden suorarekrytoinnin kautta tänäkin vuonna ovat työllistyneet rakennusalalla niin LVI-suunnittelijat, työnjohtajat, projekti-insinöörit, rakennusvalvojat, tarjouslaskijat kuin vastaavat työnjohtajatkin.

 

Lue myös:

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n Pro-rekrytointipalvelu on nopea ja laadukas väylä ammattilaisten luo

Yksi viesti poiki Arimolle kuusi työhaastattelua ja vakituisen työn viikossa – Prorekrytointi yhdistää rakennusalan toimihenkilöt ja työmaan

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Mestareille tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja ovat nopeus ja laadukkuus.

 

Mestarit

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n Pro-rekrytointipalvelu – Mestarit

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Mestareita toimistolla työllistävät niin vuokratoimeksiannot kuin suora- ja joustorekrytoinnit sekä hiljaiset haut.

 

Duunitori.fi

Yksi viesti poiki Arimolle kuusi työhaastattelua ja vakituisen työn viikossa – Prorekrytointi yhdistää rakennusalan toimihenkilöt ja työmaan

Prorekrytointi yhdistää rakennusalan toimihenkilöt ja työmaan sekä auttaa työnjohtoa löytämään omien toiveiden mukaisen työpaikan huippuhelposti.

https://duunitori.fi/tyoelama/mestarit-prorekrytointi

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita