Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 2

Keitä ne on ne Mestarit? Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultit osa 2.
Arkea toimistollamme ohjaa työntekijälähtöisyys. Mielestämme työntekijä on yrityksen suurin voimavara. Henkilöstöstä huolta pitämällä sekä motivoimalla saadaan tuloksia aikaan. ”Pyrimme kiertämään paljon työmailla ja tuntemaan henkilökohtaisesti jokaisen meidän työntekijän”. Tässä postaussarjassa esittelemme Mestareiden toimiston porukan, tuloksen tekijät. Toisessa osassa esittelyä jatkavat henkilöstökonsultit.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n missiona on olla rakennusalan luotettavin ja laadukkain toimija. Tähän pääsemme kohtelemalla työntekijöitä yhdenvertaisina sekä toimimalla asiakkaan suuntaan ripeästi ja avoimesti. Me henkilöstömestareilla välitämme, paitsi vuokratyövoimaa mitä erilaisimpiin rakennusalan toimeksiantoihin, myös kaikista työntekijöistämme. Olemme rehti, suoraselkäinen ja luotettava toimija. Hoidamme asiat nopeasti, laadukkaasti ja läpinäkyvästi.

Arkea toimistollamme ohjaa työntekijälähtöisyys. Mielestämme työntekijä on yrityksen suurin voimavara. Henkilöstöstä huolta pitämällä sekä motivoimalla saadaan tuloksia aikaan. ”Pyrimme kiertämään paljon työmailla ja tuntemaan henkilökohtaisesti jokaisen meidän työntekijän”.

Tässä postaussarjassa esittelemme Mestareiden toimiston porukan, tuloksen tekijät.

Maksim Myöhänen

Kouvolasta alun perin kotoisin oleva Maksim Myöhänen kertoo istuneensa noin vuosi sitten kahvilassa ja pohtineensa, millaisia töitä tahtoisi tehdä listaten häntä kiinnostavia firmoja. Mestariksi hän siis päätyi ottamalla reippaasti itse yhteyttä yritykseen ilmoittamalla, että haluaisi töihin. Niinpä hän muutti pääkaupunkiseudulle ja aloitti Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä yhtenä henkilöstökonsulteista. Maksim on aiemmin ollut viitisen vuotta myyntialalla ja nykyään hänen työnkuvansa on monipuolinen sisältäen niin myyntiä, rekrytointia kuin asiakasvastuutakin. Maksim tarttuu herkästi tuumasta toimeen ja kuvailee itseään vasaraksi, koska hän haluaa nopeasti saada asiat naulattua paikoilleen.

J-P Huttunen

J-P Huttunen on markkinoinnin merkonomi. Hän ei kuitenkaan ole niitä töitä juurikaan tehnyt, koska myynti-ja logistiikkahommat veivät mukanaan. Ennen kuin J-P siirtyi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n palvelukseen, hän keräsi kannustimiaan sähkötarvikepuolella. Mestareille hänet palkattiin yhdeltä istumalta ja heti työhaastattelun päätteeksi paiskattiin kättä yhteistyön merkiksi. Jos J-P olisi jokin rakennusalaan liittyvä apuväline, hän olisi omien sanojensa mukaan sirkkeli, koska sirkkeli pyörii vinhaa vauhtia ja tekee kaiken täysillä. Huumorintajuinen J-P on ”firman kummelihahmo”, vaikka virallisesti titteli taitaa olla ”henkilöstökonsultti”.

Lasse Sopanen

Mestareiden tuorein vahvistus Lasse on innokas uuden oppija. Hänen työhistoriansa juontaa juurensa rakennuspuolelle, josta onkin alan ymmärrystä ja kokemusta kertynyt. Lasse on opiskellut myös mestariksi, mutta myyntityö alkoi kiinnostaa ja vei mennessään. Nuoren miehen vapaa-aika kuluu leppoisasti musiikkiharrastuksen sekä urheiluharrastusten parissa. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä Lasse arvostaa toimiston hyvää ilmapiiriä ja tietynlaista rehtiä suoraselkäisyyttä, joka huokuu koko porukasta. Jos huumorintajuinen Lasse olisi rakennustarvike, hän olisi tietenkin Leka.

Oskari Leivo

 

Oskari Leivo päätyi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n palvelukseen, koska kuuli entiseltä kollegaltaan Maksim Myöhäseltä positiivisia tarinoita siitä, miten paljon Mestareilla panostetaan työntekijöihin. Näin toverukset ovat olleet peräti kolmessa samassa työpaikassa. Oskari on pitkän linjan myyjä jo kymmenen vuoden ajalta. Hän haluaa jatkuvasti kehittyä paremmaksi sillä saralla. Hän uskoo rauhallisuuden ja hyvän taustatyön johtavan koviin tuloksiin. Hän pyrkiikin tutustumaan asiakkaisiinsa huolella.

Kaikki profiilit ja yhteystiedot löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita