Keitä ne on ne Mestarit? Henkilöstökonsultit osa 1

Keitä ne on ne Mestarit? Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstökonsultit osa 1.
Arkea toimistollamme ohjaa työntekijälähtöisyys. Mielestämme työntekijä on yrityksen suurin voimavara. Henkilöstöstä huolta pitämällä sekä motivoimalla saadaan tuloksia aikaan. ”Pyrimme kiertämään paljon työmailla ja tuntemaan henkilökohtaisesti jokaisen meidän työntekijän”. Tässä postaussarjassa esittelemme Mestareiden toimiston porukan, tuloksen tekijät. Ensimmäisessä osassa esittelyyn pääsevät henkilöstökonsultit.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n missiona on olla rakennusalan luotettavin ja laadukkain toimija. Tähän pääsemme kohtelemalla työntekijöitä yhdenvertaisina sekä toimimalla asiakkaan suuntaan ripeästi ja avoimesti. Me henkilöstömestareilla välitämme, paitsi vuokratyövoimaa mitä erilaisimpiin rakennusalan toimeksiantoihin, myös kaikista työntekijöistämme. Olemme rehti, suoraselkäinen ja luotettava toimija. Hoidamme asiat nopeasti, laadukkaasti ja läpinäkyvästi.

Arkea toimistollamme ohjaa työntekijälähtöisyys. Mielestämme työntekijä on yrityksen suurin voimavara. Henkilöstöstä huolta pitämällä sekä motivoimalla saadaan tuloksia aikaan. ”Pyrimme kiertämään paljon työmailla ja tuntemaan henkilökohtaisesti jokaisen meidän työntekijän”.

Tässä postaussarjassa esittelemme Mestareiden toimiston porukan, tuloksen tekijät.

Timo Kallio

Yksi henkilöistä Mestareiden takana on yrittäjäperheen vesa, Kallion Timppa. Hän kuvailee olevansa liima, joka pitää kaiken koossa. Liiketaloustaustaiselle Timolle on tärkeää johtaa omalla esimerkillään ja että kaikista pidetään huolta: “Yleisesti ottaen voi sanoa, että työyhteisöstä muodostuu ystäviä ja annetaan jatkuvasti tukea toinen toisellemme”hän kiteyttää.

Joni Flod

Joni on toinen Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n perustajista. Hän ei ollut koskaan haaveillut ryhtyvänsä yrittäjäksi ennen kuin näki ja koki työelämässä, miten asiat tehdään huonosti. Joni on vastuussa Mestareilla enemmän numeropuolesta, kun taas Timo hoitaa luovuutta vaativat hommat. Jos Joni olisi jokin rakennustarvike, hän olisi timanttipora periksiantamattomuutensa vuoksi. Häntä on kuvailtu myös reiluksi esimieheksi.

Lue myös: Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n tarina

Pekka Kervinen

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n ensimmäinen virallinen työntekijä Kervisen Pekka on innokas kalamies. Rauhallinen Pekka toimii myynnin puolella ja hoitaa Mestareilla pääsääntöisesti henkilöstövuokrausta ja ohessa myös suorarekrytointeja. Hän on koulutukseltaan ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Jos hän olisi jokin rakennustarvike, hän olisi tönäri eli työntömitta.

Juuso Erkkilä

Toimiston Wikipediaksi itseään tituleeraava Juuso Erkkilä on porilainen merkonomi, joka on aiemmin kierrellyt ”telehommissa” ympäri Suomen. Mestari hän on ollut elokuusta 2017 saakka. Hänelle tärkeintä työssä on kohdata kaikki ihmiset vertaisinaan. Hän työskentelee myös paljon asiakasrajapinnassa ja pitää hyvää huolta työntekijöistä, kuten kollegatkin. Tämä onkin yksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n toiminnan kulmakivistä.

Kaikki profiilit ja yhteystiedot löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita