Mestareille myönnettiin Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti

Mestareille myönnettiin Kauppalehden Menestyjät -sertifikaatti.
Mestarit on nyt mukana Kauppalehden Menestyjät -listalla. Kyseinen sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan.

Kuten ehkä innokkaimmat henkilöstömestareiden nettisivuilla viihtyjät ovat voineet jo pistää sivun alalaidasta merkille, vuoden alussa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy sai työmaakypäräänsä yhden sulan lisää. Nimittäin Mestarit on nyt mukana Kauppalehden Menestyjät -listalla. Kyseinen sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan. Nämä kategoriat ovat yritysjohdon osaavuus, työntekijöiden omistautuneisuus, prosessien tehokkuus sekä asiakasymmärrys.

Yritykset, joille sertifikaatti myönnetään, saavat Alma Talentin laatimassa menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä sadasta. Alma Talent Tietopalvelut tekevät vuosittain tilinpäätöstiotojen perusteella analyysin, johon tämä pisteytys pohjautuu. Menestyjäluokituksessa mitataan peräti kuutta eri osa-aluetta, kuten kasvua, tulosta, vakavaraisuutta ja kannattavuutta. Mestarit pääsivät listalle harvoina rakennusalan henkilöstövuokrausfirmoina Uudeltamaalta pistein 66.

Kauppalehden myöntämä Menestyjät -sertifikaatti on Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:lle merkittävä meriitti. Nimittäin sertifikaatin saamiseksi tarvitaan muutakin kuin moitteetonta maksukykyä. Yksi Mestareiden tärkeimmistä arvoista on henkilöstöstä huolehtiminen. Tämä sertifikaatti osoittaa, että sillä saralla asioita tosiaan on tehty oikein. Menestys ja tulos bisneselämässä pohjautuu aina paitsi ammattitaitoiseen ja pätevään yritysjohtoon, myös sitoutuneisiin, tyytyväisiin työntekijöihin.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita