Mestarit sai neljä uutta nimikko-olutta

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy sai neljä uutta nimikko-olutta. Rakennusalan henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelu.
Valtavan suuren suosion vuoksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä päätettiin panna lisää omia nimikko-oluita. Tällä kertaa Mestareille on pullotettu uutta NEIPA-olutta, Indian Pale Lageria, American Pale Alea sekä oma stout.

Kevät toi kevät toi muurarin ja hänelle myös ikioman Mestarit -oluen! Nimittäin valtavan suuren suosion vuoksi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä päätettiin panna lisää omia nimikko-oluita. Tällä kertaa Mestareille on pullotettu uutta NEIPA-olutta, Indian Pale Lageria, American Pale Alea sekä oma stout. Mikäpä sopisikaan kauniiseen kesäpäivään paremmin kuin kylmä huurteinen.

NEIPA: Valtavan suuren suosion saavuttanut Mestarit IPA on saanut vekkulin pikkuveljen. Tämä sameahko NEIPA-henkinen ystävä on tarkoitettu meille kaikille Mestareille, jotka ansaitsemme raikkaan sitruksisen olutnautinnon tehokkaan työpäivän jälkeen.

IPL: Mestarit Henkilöstöpalveut Oy tarjoaa perinteisen El Dorado Indian Pale Lagerin harjannostajaisten tunnelmankohottajaksi tai lauantaisaunan jälkeen. Kepeä maku tuo mieleen iloisia muistoja, aivan kuten hyvä työyhteisökin.

APA: Luonteikas American Pale Ale on kaikille kirvesmiehille ja -naisille sekä heille, jotka arvostavat vankkaa tekemistä ja laatua. Samoja asioita kunnioitetaan myös Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

STOUT: ”Meistä tuli muurareita…” Mestareiden oma Stout valmistetaan käsityöläisen ammattitaidolla ja samanlaisella intohimolla kuin taitava muurari tekee työtään. Sellaista mentaliteettia myös Mestareilla halutaan vaalia.

Mikä näistä sopisi parhaiten sinun makunystyröillesi?

Lue myös: https://www.henkilostomestarit.fi/minkalainen-mestarit-olut-on-sinun-makuusi/

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita