Minkälainen Mestarit -olut on sinun makuusi?

Minkälainen Mestarit -olut on sinun makuusi? Rakennusalan henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelu.
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy ei halunnut antaa perinteisiä liikelahjoja. Siitä syntyi ajatus omasta oluesta.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä pohdittiin pitkään ja hartaasti, mikä olisi mieleenpainuva lahja niin sidosryhmille kuin henkilökunnallekin. Mainoskynät ja muu turhanpäiväinen krääsä ei tullut kuuloonkaan ja pitkän sekä hartaan mietiskelyn jälkeen syntyi idea omasta oluesta. Pienpanimoiden tuotteet kun ovat tätä nykyä kovassa huudossa. Mestareille oli tärkeä seikka, että olut tuotettaisiin lähellä. Niinpä se oikea panimo löytyi Espoosta, aivan kotikulmilta.

Espoon Oma Panimon kanssa löydettiin pian yhteinen sävel. Näin syntyi neljä erilaista olutta ja neljä tarinaa, jotka painettiin pullojen kylkeen. Näiden joukosta löytyy varmasti oma suosikkinsa niin timpurille, sähkömiehelle kuin toimihenkilöllekin.

Mestarit Vehnäolut rekrytoijille: “Vehnäolut purskahtaa pitkäkaulaisesta pullosta suuhun ja jättää viipyilevän makunsa, kuten hienosti suoritettu rekrytointi.”

Mestarit Pils rakennusmiehille: “Mestarit henkilöstöpalvelut Oy tarjoilee tämän Mestarit Pilsnerin samalla tavalla kuin tarjoilemme alan parhaat työpaikat! “

Mestarit IPA sähkömiehille: IPA on tarkoitettu kaikille Mestareille, jotka ovat oman elämänsä sähkömiehiä ja jakavat energiaa muidenkin päiviin.

Mestarit Amber Ale kaikille meille: Rakennusala, kuten mestareiden Amber Ale, tarjoaa uusia kokemuksia hyvien ystävien kanssa! Amber ale on tarkoitettu raskaan työn raatajille, jotka ovat ansainneet juomansa perjantain kunniaksi.”

Mestarit -olutlahjapakkauksia on annettu niin työntekijöille, asiakkaille ja muille sidosryhmillekin osoitukseksi hyvästä yhteistyöstä ja kunnioituksesta. Vastaanotto mallasjuomalla on ollut erittäin hyvä. ”Lahja viedään aina henkilökohtaisesti, tämä on meille tärkeää”, toteaa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n Timo Kallio.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita