Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy laajeni puolitoistakertaiseksi

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy laajeni puolitoistakertaiseksi. Rakennusalan henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelu.
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä työntekijä on yrityksen tärkein voimavara ja kaikille halutaan antaa tilaa tehdä työnsä niin hyvin kuin mahdollista. Tästä lähti ajatus toimiston laajennuksesta.

Henkilöstömestareiden toimisto sijaitsee Espoossa, Länsiväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa. Avokonttorissa työskentelyssä on aina omat haasteensa, mikäli mielii keskittyä työntekoon. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä työntekijä on yrityksen tärkein voimavara ja tuon voimavaran viihtyvyys on prioriteetti. ”Haluamme panostaa työntekijöihin. Tämä koskee ihan kaikkia niin kentällä kuin toimistollakin” summaa Joni Flod, toinen firman perustajista. On siis äärimmäisen tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus toimistolla työskennellä itselleen luontevimmalla tavalla, oli se sitten täydessä hiljaisuudessa yksin tai kollegan vieressä istuen. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n seinän takana sattui olemaan toinen tyhjä toimisto ja siitähän se ajatus sitten lähti…

 

Remonttia sadasta neliöstä yli kahteen ja puoleen sataan tehtiin kuutisen viikkoa. Tuona aikana loihdittiin uusi, isompi neuvotteluhuone sekä rento oleskelutila. Väliseinäkin tuli kaadettua. Toimisto ei ollut aiemminkaan missään nimessä ahdas, vaan jokaisella työntekijällä oli oma paikkansa.  Toimiston laajennus kuitenkin mahdollistaa paitsi sen, että jokainen saa halutessaan omaa rauhaa tai vaikkapa puhua puhelimessa häiritsemättä muita, myös sen, että Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:llä on viihtyisät tilat, joita ei todellakaan tarvitse häpeillä ja jonne mielellään kutsuu niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin. Laajennus sallii myös tavoitteiden mukaisen kasvun, sillä uusille tekijöille on jo valmiiksi olemassa tilaa. Nyt Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä vain taivas on rajana. Tai noin 260 neliömetriä.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita