Toisen polven sähköasentaja Mikael Hakkarainen päätyi Mestariksi isänsä kautta

Rakennusalan Mestariksi voi päätyä montaa kautta. Rakennusalan henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelu.
Tässä kirjoituksessa nuori Mestari Mikael Hakkarainen kertoo, miten päätyi Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n leipiin ja kuinka sähköhommiin palaaminen armeijan jälkeen on helppoa kun on mukava työpaikka odottamassa.

Mikael Hakkarainen, 20, vaikuttaa tällä hetkellä puolustusvoimien palveluksessa sotilaspoliisin roolissa. Kuitenkin sitten kun hän astelee sieltä siviilin puolelle, on hänellä turvallinen olo. Nimittäin työpaikka sähköasentajana Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta odottaa.
Nuorukainen on Myyrmäen Ammattikoulun sähköasentajapuolen kasvatteja ja jo ennen armeijan harmaisiin astumistaan paiskinut Mestareiden kautta puolisen vuotta hommia. Sitä ennen työkokemusta karttui muualta vuoden päivät. Kuitenkin Mikaelin isä, sähköasentaja niin ikään, vinkkasi pojalleen, että hänen vanhalla työtoverillaan Kallion Timolla on rakennusalan henkilöstönvuokrausfirma, joka hakee aktiivisesti uusia, luotettavia tekijöitä ja hyviä tyyppejä. Niinpä nuorempi Hakkarainen päätyi Mestariksi Mestareiden joukkoon.

Hän kertoo, että hommia sähköpuolella on riittänyt aiemmin mukavasti ja riittänee myös sitten kun on aika palata niiden pariin. Hakkarainen paljastaa, että työkaverit ovat kaikki olleet oikein mukavia. Välillä ollaan pidempään samalla työmaalla ja välillä maisema ja porukka vaihtuu nopeastikin, mutta kaikkien kanssa hän on tullut hyvin juttuun. Mestareiden toimiston väkeenkin hän on jo ehtinyt tutustua ja kehaisee, että sieltä saa aina hyvin tukea ja neuvoja tarvittaessa.

Tämä onkin Mestarit Henkilöstöpalvelyt Oy:n toiminnan ytimessä: hyvä meininki sekä työntekijöistä välittäminen ja tukeminen. Hyville tekijöille löytyy aina töitä! Katso avoimet työpaikat: https://www.henkilostomestarit.fi/tyopaikat/

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita