Mitä sertifikaatit merkitsevät Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä?

Mitä sertifikaatit merkitsevät Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä? Rakennusalan henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelu.
Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä sertifikaatit eivät ole vain nettisivujen koristeita, tauluja seinillä tai sananhelinää, vaan aivan relevantteja, tärkeitä ja aitoja meriittejä meille henkilöstömestareille.

Jos kurkkaat Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n nettisivujen alalaitaa, näet koko joukon kuvia erilaisista sertifikaateista. Ne eivät toki ole vain nettisivujen koristeita tai sananhelinää, vaan aivan relevantteja, tärkeitä ja aitoja meriittejä meille henkilöstömestareille.

  • AA luottoluokitus kertoo siitä, että Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä on Bisnoden luokitusten mukaisesti hyvä luottoluokitus ja keskimääräistä pienempi luottoriski.
  • Menestyjät -sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan. Nämä kategoriat ovat yritysjohdon osaavuus, työntekijöiden omistautuneisuus, prosessien tehokkuus sekä asiakasymmärrys. Mestarit ovat mukana Menestyjät -listalla harvoina rakennusalan henkilöstövuokrausfirmoina Uudeltamaalta.

 

Tilaajavastuun merkit kertovat, että lakisääteiset asiat ovat kunnossa

  • Luotettava kumppani merkitsee sitä, että yrityksellä on tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kunnossa.  Näin ollen yritys voi näyttää olevansa rehellinen toimija, luotettava kumppani.
  • Veronumero.fi on niin ikään Tilaajavastuun ylläpitämä rekisteri. Palvelu tuo rakennusalan toimijoille välineet lakisääteisten velvollisuuksien hoitoon. Tämä helpottaa työmaakohtaisen urakka- ja työntekijätiedon hallintaa ja raportointia viranomaisille.
  • Valttikortti toimittaa työturvallisuuslain edellyttämät kuvalliset henkilökortit henkilöstölle.

Lue myös: Mestareille myönnettiin Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita