Mitä sertifikaatit merkitsevät Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä?

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä sertifikaatit eivät ole vain nettisivujen koristeita, tauluja seinillä tai sananhelinää, vaan aivan relevantteja, tärkeitä ja aitoja meriittejä meille henkilöstömestareille.

Jos kurkkaat Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n nettisivujen alalaitaa, näet koko joukon kuvia erilaisista sertifikaateista. Ne eivät toki ole vain nettisivujen koristeita tai sananhelinää, vaan aivan relevantteja, tärkeitä ja aitoja meriittejä meille henkilöstömestareille.

  • AA luottoluokitus kertoo siitä, että Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä on Bisnoden luokitusten mukaisesti hyvä luottoluokitus ja keskimääräistä pienempi luottoriski.
  • Menestyjät -sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka talousanalytiikan rautaisten ammattilaisten mukaan suoriutuvat erinomaisesti useissa eri kategorioissa omalla toimialallaan. Nämä kategoriat ovat yritysjohdon osaavuus, työntekijöiden omistautuneisuus, prosessien tehokkuus sekä asiakasymmärrys. Mestarit ovat mukana Menestyjät -listalla harvoina rakennusalan henkilöstövuokrausfirmoina Uudeltamaalta.

 

Tilaajavastuun merkit kertovat, että lakisääteiset asiat ovat kunnossa

  • Luotettava kumppani merkitsee sitä, että yrityksellä on tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kunnossa.  Näin ollen yritys voi näyttää olevansa rehellinen toimija, luotettava kumppani.
  • Veronumero.fi on niin ikään Tilaajavastuun ylläpitämä rekisteri. Palvelu tuo rakennusalan toimijoille välineet lakisääteisten velvollisuuksien hoitoon. Tämä helpottaa työmaakohtaisen urakka- ja työntekijätiedon hallintaa ja raportointia viranomaisille.
  • Valttikortti toimittaa työturvallisuuslain edellyttämät kuvalliset henkilökortit henkilöstölle.

Lue myös: Mestareille myönnettiin Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lisää artikkeleita

Etsitkö töitä? Saa avoimet työpaikat sähköpostiisi, ensimmäisenä!

Jätä sähköpostiosoitteesi, laitamme sinulle jatkossa uudet avoimet työpaikat suoraan sähköpostiisi.