Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy vieraili Radio Suomipopin Aamulypsyssä

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalvelut.
Mestareiden Timo Kallio ja Juuso Erkkilä hiippailivat ani varhain Sanomataloon mukanaan talven pakkasissa lämmittäviä Mestarit -pipoja sekä tietenkin Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n omaa olutta.

Radio Suomipopin Aamulypsyä kuunnellaan usein Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:ssä Espoossa. Eräänä aamuna lypsyä juontava Jaajo Linnonmaa mainitsi haluavansa käyntikortin, jossa lukee vain ja ainoastaan “MESTARI”. Tästä inspiroituneena Mestareiden toimistolla keksittiin idea henkilöstömestareiden tuomisesta Aamulypsyn väen tietoisuuteen.

Niinpä 23.1.2019 Mestareiden Timo Kallio ja Juuso Erkkilä hiippailivat ani varhain Sanomataloon mukanaan talven pakkasissa lämmittäviä Mestarit -pipoja sekä tietenkin Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n omaa olutta

“Meillä kävi täällä Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy. Yrittäjältä toiselle, mestarilta mestarille ja ruokaharrastajalta toiselle.” tarinoi tuolloin Jaajo, joka on itsekin espoolainen yrittäjä. “Aamulypsyn vakiokuuntelijat niin toi meille siis tänne tottakai Mestarit -pipon ja sitten täällä on kuulemma oluttakin!” hän jatkoi innoissaan.

“Mestarit -pipo hei, se nähdään oikeesti meitsin päässä tänään”, kiitteli myös Anni Hautala.

“Katoin just niin täältähän löytyy Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy niin liikevaihto neljä miljoonaa”, jatkoi Perälän Juha ilmeisen pikaisen Google-haun jälkeen. Perälä vitsaili myös tämän huomattuaan, että kylmän oluen sijaan olisi pitänyt tuoda kylmää käteistä.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita