Milloin kannattaa turvautua henkilöstöpalveluiden apuun?

LVI-alan työpaikka henkilöstövuokrauksen ja suorarekrytoinnin kautta.

Henkilöstöpalvelujen käyttö voi olla yrityksellesi todellinen pelastus monissa tilanteissa, ja tämä riippuu monista tekijöistä. Tässä muutamia tilanteita, joissa rekrytoinnin ammattilaisen apu voi olla korvaamaton:

Tarvitset lisäkäsiä ja -osaamista

Jos yrityksesi tarvitsee nopeasti lisää työvoimaa esimerkiksi lyhytkestoiseen projektiin, sesonkityöhön tai tilapäiseen työvoiman tarpeeseen, henkilöstöpalvelut tarjoavat joustavan ratkaisun.

Sinulla on hätä rekrytoida

Kun tarvitset työntekijöitä äkillisen työntekijän lähdön, sairastumisen tai kasvaneen kysynnän vuoksi, henkilöstöpalvelut auttavat sinua huomattavasti nopeammin kuin perinteiset rekrytointiprosessit.

Kaipaat erikoistunutta osaamista

Jos etsit työntekijöitä, joilla on erityisosaamista tai erikoistaitoja, henkilöstöpalvelut auttavat löytämään juuri oikeanlaisen osaajan nopeasti.

Haluat optimoida resurssit ja säästää kustannuksissa

Henkilöstöpalvelut auttavat sinua optimoimaan resursseja ja vähentämään henkilöstökuluja, kun tarvitset työntekijöitä vain tiettyyn ajanjaksoon.

Haluat keskittyä ydinliiketoimintaasi

Jos kaipaat helpotusta rekrytointiprosessin hallinnointiin, henkilöstöpalvelut ottavat vastuun koko prosessista, jolloin sinä voit keskittyä muihin yrityksesi toimintoihin.

Haluat rekrytoida riskittömästi ja kustannustehokkaasti

Henkilöstöpalvelut ovat jopa yllättävän kustannustehokas vaihtoehto, kun otetaan huomioon rekrytointiprosessin monimutkaisuus, tarvittavien resurssien laajuus ja työnantajariski.

Huomaa, että henkilöstöpalvelujen käytöstä on sekä hyötyjä että haasteita, ja päätös tulisi tehdä yrityksesi tarpeiden ja strategian pohjalta. Välillä sisäinen rekrytointi voi olla paras vaihtoehto, mutta toisinaan henkilöstöpalvelut tarjoavat nopeamman ja joustavamman ratkaisun yllättävissä tilanteissa tai esim. rakennusalalla, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita