Mitä suorarekrytointi oikein on?

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy työllistää rakennusalan suorarekrytointipalvelun kautta.

Suorarekrytointi on rekrytointiprosessi, jossa yritys etsii ja palkkaa uusia työntekijöitä suoraan ilman perinteistä rekrytointi-ilmoitusta tai julkista hakuprosessia. Tämä tarkoittaa sitä, että yritys etsii potentiaalisia kandidaatteja suoraan markkinoilta tai verkostonsa kautta sen sijaan, että järjestäisi avoimen haun tai ilmoituksen avoimesta työpaikasta.

Suorarekrytointi voi sisältää esimerkiksi suoraa yhteydenottoa potentiaalisiin ehdokkaisiin, headhuntingia tai muiden rekrytointikanavien käyttöä. Tämä tapa rekrytoida voi olla tehokas erityisesti silloin, kun yritys etsii erityisosaajia tai korkean tason ammattilaisia, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat tarkasti yrityksen tarpeita.

Suorarekrytointi voi säästää aikaa ja resursseja, mutta se vaatii tarkkaa kohdentamista ja verkostojen hyödyntämistä, jotta oikeat henkilöt löydetään.

Suorarekrytointi on yksi Mestareiden leipälajeista ja olemmekin kuluvan vuoden aikana auttaneet asiakkaitamme rekrytoimaan tarpeisiinsa työntekijöitä sähköasentajista aina toimialajohtajiin!

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita