Mitä headhunting eli hiljainen haku tarkoittaa rakennusalalla?

Mitä headhunting tarkoittaa rakennusalalla? Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy.

Mestareiden kuusivuotisen taipaleen alusta asti yksi toiminnan keskeisiä osa-alueita on ollut henkilöstövuokrauksen ohella erilaiset suorarekrytointitoimeksiannot sekä hiljaiset haut, eli headhunting.

“Teemme hiljaisia hakuja rakennusalan toimihenkilöille jatkuvasti. Meillä on erinomaiset verkostot ja kanavat löytää alan osaajat ympäri Suomen, vaikka toki liiketoiminnan pääpaino onkin Uudellamaalla sekä Etelä-Suomessa”, paljastaa Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n myyntijohtaja Joni Flod.

Headhunting vaatii hyvät verkostot rakennusalalla

“Asiakkaan näkökulmasta headhunting on palvelu, joka tuo kustannussäästöjä, sillä silloin ei tarvitse käyttää resursseja rekrytointiprosessiin. Meillä on jo olemassa olevat verkostot ja väylät sekä yli vuosikymmenen kokemus erilaisista rekrytointitoimeksiannoista. Headhunting on pitkälti sitä, että tuntee oikeat ihmiset”, kertoo Flod.

Mestareiden toimintatapa on työskennellä ketterästi laadusta tinkimättä. Tämä pätee myös hiljaisten hakujen suhteen. Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa asiakkaan käyttöön rekrytointikanavat, laajan osaamisen sekä verkostot.

“Autamme hakuprosessissa ja työntekijän valinnassa, mutta lopullinen päätösvalta on tietenkin aina asiakkaalla. Teemme vuosittain noin 70 headhuntia. Tavoite on tuplata tämä määrä vuodelle 2023″, Flod taustoittaa.

Lue myös:

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy:n Pro-rekrytointipalvelu on nopea ja laadukas väylä ammattilaisten luo

Yksi viesti poiki Arimolle kuusi työhaastattelua ja vakituisen työn viikossa – Prorekrytointi yhdistää rakennusalan toimihenkilöt ja työmaan

Vuonna 2016 perustettu Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy tuottaa monipuolisesti henkilöstöratkaisupalveluita rakennusalan yrityksille. Mestareille tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja ovat nopeus ja laadukkuus.

Jaa tämä artikkeli

Lisää artikkeleita